Recital de vioară în parohia Düsseldorf

RecDeVioaraDuminică, 25 martie 2018, de praznicul Buneivestiri,  parohia Düsseldorf a avut parte de o mare bucurie. Alexandru Semeniuc, student la Facultatea de Muzică din cadrul Universității din Köln, a susținut un mic recital de vioară prilejuit atât de sărbătoarea Maicii Domnului cât și de Centenarul Unirii Basarabiei cu România.
Programul artistic a readus în atenția celor prezenți capodoperele muzicale ale compozitorilor români George Enescu și Ciprian Porumbescu dar și alte piese tradiționale.
Alexandru Semeniuc a absolvit liceul de Muzică "George Enescu" din București în anul 2017 ca șef de promoție și a fost admis la Facultatea de Muzică din Köln, locația din Wuppertal. De mic copil a participat la numeroase concursuri la care a fost apreciat și premiat, ultimul premiu fiind Marele Premiu la concursul național "Victor Giuleanu" care a avut loc la București în anul 2017.
"Pentru mine a fost o încântare să pot mijloci atâta bucurie credincioșilor ortodocși români din parohia Düsseldorf. E minunat atunci când  îți folosești darul și simți că acest instrument frumos, vioara, poate mângâia atât de adânc sufletele oamenilor. Sunt de asemenea bucuros de oamenii deosebiți pe care i-am întâlnit în parohia din Düsseldorf. În mijlocul lor m-am simțit acasă", a mărturisit Alexandru Semeniuc.

Paroh
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu
Tel: 0174-5273502
Email: pr_iosifcristian@yahoo.com
Adresa: Degerstr. 27, 40235 Düsseldorf
 facebook.com/parohiaortodoxa.dusseldorf
 iosifcristian.blogspot.de

Consiliul parohial
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu - președinte
Dr. Laurențiu George Benga - vicepreședinte


Consilieri
Ierom. Siluan Carstea
Diacon Ovidiu Marius Cioara
Adrian Bagu
Dr. Horatiu Coman
Ionuț Popescu
Sebastian Vulcan

Cont Bancar
Rumänisch-Orthodoxe Kirchengem Heilige Dreifaltigkeit
Bank: Stadtsparkasse Düsseldorf
IBAN: DE82 3005 0110 1006 2533 61
BIC: DUSSDEDDXXX